Termeni și condiții

Identificare vânzător

Magazinul SERTARIUM este administrat prin intermediul website-ului www.sertarium.com de către S.C. SERTARIUM BUSINESS S.R.L., cu sediul social în Voluntari, Bd. Pipera nr. 1/I, construcția 2, biroul 11, compart. 57, etaj 5, Ilfov, România, cod unic de înregistrare 43652261. nr. de înregistrare la Registrul comerțului J23/558/2021 din data 01.02.2021.

Definire termeni

- “Vânzător”: S.C. SERTARIUM BUSINESS S.R.L.

- “Cumpărător”: persoana care accesează site-ul și realizează o comandă;

- “Bunuri și servicii”: produs sau serviciu pus la vânzare pe site;

- “Comandă”: document electronic dintre vânzător și cumpărător, prin care vânzătorul acceptă să expedieze cumpărătorului bunuri și servicii, iar cumpărătorul acceptă să le primească și să efectueze plata;

- “Contract”: comandă confirmată de către vânzător prin emiterea facturii fiscale (conform definiției cuprinse în Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii).


În cadrul magazinului online SERTARIUM regăsiți produsele afișate fără a avea caracter de comandă obligatorie. Modalitatea prin care puteți transmite o comandă obligatorie pe site este prin apăsarea butonului “Comandați și plătiți” ceea ce presupune că acceptați plata produselor după confirmarea comenzii care va fi notificată în cel mai scurt pe adresa dvs. de e-mail. Acceptarea comenzii presupune transmiterea confirmării pe mail sau trimiterea produselor în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Retragerea din contract

Legea vă permite retragerea din contract în termen de 14 zile, începând cu ziua în care transportatorul realizează livrarea produselor. Dreptul de retragere poate fi exercitat prin informarea echipei SERTARIUM (Voluntari, Bd. Pipera nr. 1/I, construcția 2, biroul 11, compart. 57, etaj 5, Ilfov, România / adresa de e-mail contact@sertarium.com) despre retragerea din contract printr-o declarație clară în format fizic sau electronic.


În urma retragerii din contract ne asumăm rambursarea plăților primite în maximum 14 zile de la data informării cu privire la decizia de retragere. Rambursarea se va realiza utilizând aceeași modalitate de plată ca în cazul tranzacției inițiale, mai puțin în situația în care ne-ați informat că preferați alte modalitate de plată sau ați plătit ramburs. Menționăm că rambursarea poate fi întârizată până când reintrăm în posesia bunurilor, fie am primit dovada trimiterii produselor.


Cost retur: gratuit

Expediere

Livrarea costă 15 lei și se realizează doar pe teritoriul României.


S.C. SERTARIUM BUSINESS S.R.L. nu este responsabil pentru deterioarea coletelor rezultată în urma manipulării de către transportator. În cazul în care coletele prezintă deteriorări vizibile, vă recomandăm să nu acceptați livrarea și să ne trimiteți o informare pe adresa contact@sertarium.com, precum și să sesizați transportatorul cu privire la incident.

Specificul produselor

Produsele din oferta SERTARIUM sunt reprezentate de obiecte vintage, de tip second hand, care au mai fost deținute anterior de către alți proprietari. Toate produsele sunt spălate și controlate din punct de vedere calitativ, astfel încât să fie pregătite pentru purtare. Însă, din cauza specificității produselor care pot avea o vechime mare, există șansa ca unele obiecte să prezinte defecte sau semne de uzură rezultate în urma folosirii anterioare.

Plata

Plata se poate realiza pe site prin card bancar sau în numerar la livrare. Ne rezervăm dreptul de a oferi metode de plată specifice numai pentru livrarea solicitată, de exemplu, numai metode pentru a ne asigura riscul de credit. Vă atenționăm că nu vă va fi solicitat niciodată codul PIN sau CIV – nici reprezentanții S.C. SERATARIUM S.R.L., nici cei ai procesatorului de plăți sau reprezentanții băncii.


Plata prin card de credit


Prin intermediul plății cu cardul de credit aveți posbilitate de a achita în timpul procesului de comandă, odată cu completarea datelor cardului dvs.


Plata în numerar la livrare


Plata se poate face și în numerar la livrarea coletului. În cazul unei retrageri, rambursarea se face prin transfer bancar. Astfel, va fi necesară introducerea datelor dumneavoastră bancare în contul de client.


Produsele vor fi livrate numai după realizarea plății integrale de către cumpărător.


Vânzătorul are datoria de a trimite factura prin email, iar în cazul lipsei acesteia, cumpărătorul trebuie să notifice prin e-mail la adresa contact@sertarium.com în maximum 24 de ore de primirea produselor pentru a intra în posesia acesteia.

Prețurile

Prețurile din cadrul S.C. SERTARIUM BUSINESS S.R.L. sunt exprimate în RON și nu includ TVA, societatatea nefiind plătitoare de TVA. Prețurile afișate nu includ cheltuielile de expediere.

Folosirea mijloacelor de comunicare electronică

Comunicările legate de contract pot avea loc prin mijloace electronice.

Limba contractului

Contractul se încheie în limba română.

Modificarea termenilor și a condițiilor

Vânzătorul poate modifica în timp termenii și condițiile, fără o notificare în prealabil. Schimbările vor fi afișate în pagina dedicată www.sertarium.com/termeni-si-conditii, intrând în vigoare imediat după publicare. Prin continuarea utilizării site-ului vă oferiți acordul privind acceptarea secțiunii de termeni și condiții care este publicată la momentul respectiv pe site.

Drepturi cu privire la conținutul de pe website

Drepturile asupra conțintului din cadrul website-ului www.sertarium.com revin S.C. SERTARIUM BUSINESS S.R.L. (fotografii, texte, logo-uri, elemente grafice etc.), iar copierea parțială sau totală și folosirea acestora fără acordul S.C. SERTARIUM BUSINESS S.R.L. este strict interzisă.

Relația cu clienții

În legătură cu informații sau clarificări legate de produsele și serviciile SERTARIUM, reclamații sau aspecte legate de funcționarea website-ului, ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@sertarium.com.