Politica de confidențialitate

Numele și datele de contact ale responsabilului cu prelucrarea

SERTARIUM BUSINESS S.R.L. este operator de date cu caracter personal înregistrat la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.


Adresă de e-mail: contact@sertarium.com

Înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. de ordine J23/558/2021 din data de 01.02.2021.

Cod unic de înregistrare: 43652261

Pagina de Internet: www.sertarium.com

Datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor

Responsabilul cu protecția datelor în companie poate fi contactat la:


SERTARIUM BUSINESS SRL, cu sediul în Bulevardul Pipera nr. 1/I, Construcția C2, etaj 5, biroul nr. 11, compartiment 57, Voluntari, Județ Ilfov.

în atenția Anca Neațu - oficiul pentru protecția datelor


E-mail: anca@sertarium.com

Modalități de colectare a datelor cu caracter personal

- direct de la utilizator – prin completarea formularelor și plasarea unei comenzi pe site; fie prin transmiterea datelor de către utilizator prin e-mail sau telefon

- automat, în momentul accesării site-ului, prin cookies sau IP (Internet –Protocol).

Categoriile de date prelucrate

Prin accesare website-ului www.sertarium.com și prin completarea formularului de creare cont, prin plasarea unei comenzi sau prin completarea formularului online de retur din cadrul website-ului cu același nume, SERTARIUM BUSINESS SRL va colecta următoarele date:

- date de identificare și de contact (numele complet, adresa de facturare, adresa de livrare, numărul de telefon pentru contactare, adresa de e-mail etc.)


Prin completarea formularelor online de pe website-ul www.sertarium.com și crearea unui cont vă dați consimțământul ca datele dvs. să intre baza noastră de date și să fie prelucrate conform condițiilor de mai jos.

Scopul și modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prin colectarea datelor oferite de utilizator pe site, prin stocarea datelor din platformă, prin înregistrarea utilizatorilor în baza de date, prin vizualizarea acestor informații din baza de date și a documentelor trimise de utilizatori, prin procesarea comenzilor și informarea privind livrarea, prin comunicarea unor oferte, mesaje de marketing sau mesaje administrative, prin criptare, prin transmiterea datelor la ANAF sau partenerilor de curierat pentru livrare, prin modificarea sau ștergerea informațiilor, prin statistici dedicate îmbunătățirii experienței de pe site, produselor/serviciilor oferite sau necesare pentru siguranța site-ului.


Comunicarea prin sms se va realiza doar pentru a informa asupra statusului comenzii, livrării sau returnării produselor.

Destinatarii datelor cu caracter personal

- echipa SERTARIUM

- co-operatorii SERTARIUM de date cu caracter personal

- persoanele împuternicite să prelucreze datele cu caracter personal în numele SERTARIUM

- utilizatorul însuși, prin înțelegerea exercitării drepturilor prevăzute de lege


SERTARIUM BUSINESS SRL nu vă obligă să transmiteți datele cu caracter personal, însă refuzul de a furniza datele personale poate duce la imposibilitatea de a plasa comenzi prin intermendiul platformei www.sertarium.com (ex. din lipsa informațiilor pentru contactare și livrare).

Drepturile utitilizatorilor

- dreptul la informații cu privire la datele dvs. cu caracter personal stocate de noi (Art. 15 RGPD)

- dreptul la rectificarea informațiilor incorecte sau la completarea datelor corecte (Art. 16 RGPD)

- dreptul la ștergerea datelor dvs. stocate la noi (Art. 17 RGPD)

- dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs (Art. 18 RGPD)

- dreptul la portabilitatea datelor cf. Art. 20 RGPD

- dreptul de a adresa plângeri autorității competente de supraveghere a protecției datelor

- dreptul la revocare Art. 21 alin. 1 din RGPD

- dreptul la contestare Art. 21 alin. 1 din RGPD


Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să trimiteți o cerere scrisă, datată și semnată, la sediul social SERTARIUM BUSINESS SRL sau să ne contactati prin e-mail la contact@sertarium.com

Măsuri de siguranță pentru protecția datelor cu caracter personal

www.sertarium.com folosește măsuri de securitate adecvate (SSL Software) pentru protejarea datelor cu caracter personal din baza de date . Vă rugăm să protejați contul de accesul neautorizat și să nu divulgați datele de conectare altor persoane străine. Menționăm că orice abuz sesizat în legătură cu datele furnizate vă va fi adus la cunoștință și va fi notificat vizibil pe site

Date colectate automat (COOKIES și IP)

Pot fi colectate în scopuri administrative sau statistice informații despre dispozitivul prin intermediul căruia utilizatorul accesează site-ul, inclusiv, însă fără a se limita la: IP (Internet Protocol), tipul sistemului de operare folosit, tipul și versiunea browserului folosit, volumul și statusul transmiterii de date, data și ora locală, produsele căutate și vizualizate.


www.sertarium.com folosește cookie-uri pentru a face cât mai plăcută experiența pe site-ul nostru, precum și pentru a face posibilă activarea anumitor funcții sau pentru a putea analiza cum este folosit site-ului de către utilizatori. Cookie-urile reprezintă fișiere unice pe care browser-ul le creează automat când accesați site-ul și le stochează pe dispozitivul dvs., fără a provoca daune și fără a colecta date personale. Rolul acestora este a îmbunătăți experiența utilizatorului pe site, iar aceștia vor fi informați atunci când site-ul este accesat. Majoritatea cookie-urilor folosite sunt șterse după terminarea sesiunii de browser ("cookie-uri de sesiune"). Totodată, cookie-urile pot fi dezactivate sau șterse în orice moment prin accesarea setărilor din browser-ul folosit.